Ημερίδα Δ. Αγρινίου για την «Αξιοποίηση οικογενειακών εκμεταλλεύσεων» στην Σκουτερά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Σκουτερά, την  Κυριακή 23  Οκτωβρίου 2016, ημερίδα με θέμα «Αξιοποίηση οικογενειακών εκμεταλλεύσεων».

%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1_3

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουτεράς, στο πλαίσιο των ενημερωτικών ημερίδων που οργανώνει το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, με Θέμα: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γ. Μελιάδης, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους  για την συμμετοχή τους, ανέφερε χαρακτηριστικά: «ως αρμόδιοι φορείς είμαστε κοντά στον αγρότη επιδιώκοντας να προσεγγίσουμε τις καλλιέργειες της περιοχής μας και να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Παρά την δυσμενή συγκυρία είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι και εκτιμούμε  ότι με  συνέργειες και καλή διάθεση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την οποία, είμαι  σίγουρος,  για την θετική της έκβαση».

Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού σχολείου, παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ευθύμιος Γρίβας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκουτεράς κ. Ευάγγελος Γρίβας, ο πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Καστανούλας κ. Ι. Κουτσογούλας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σιτομένων κ. Α. Μαγγίνας, η  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Σπ. Αντωνοπούλου καθώς και  γεωτεχνικοί, παραγωγοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.