Τιμήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Δ.Α. Ακαρνανίας η ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών (φωτό)

Τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του Άγιου Αρτέμιου, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α. Ακαρνανίας στο Αγρίνιο επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών αστυνομικών που έπεσαν στο καθήκον.

Προεξάρχοντως του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνού σε κλίμα συγκίνησης και με τον δέοντα σεβασμό εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση, μιας και το πρώτο Ψυχοσάββατο έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών σε όλη την Χώρα.

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και Γ.Γ. της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μαυραγάνης τόνισε χαρακτηριστικά :
👉Σήμερα σταθήκαμε όλοι μαζί, με σεβασμό και συγκίνηση, για να τιμήσουμε τη μνήμη των συναδέλφων μας που έπεσαν στο καθήκον.
🕯️Η μνήμη των πεσόντων αστυνομικών δεν είναι τυπική υποχρέωση. Είναι χρέος, ευθύνη και υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστούν ποτέ.
👮‍♂️Στεκόμαστε όρθιοι.
Υπηρετούμε με ήθος και αξιοπρέπεια.
Κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους μέσα από τις πράξεις μας.
Αιωνία τους η μνήμη🙏🙏🙏