Νίκη στο ΣΕΦ και έφυγε για… πρωτιά

Πλούσιο σε αγώνες για στοιχηματισμό είναι το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στο μπάσκετ στους αγώνες σήμερα ενώ στο ποδόσφαιρο έχουμε τη μάχη της Μπάγερν με την Λειψία.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έρχεται αντιμέτωπος με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Ρεάλ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα τελευταία τους παιχνίδια, με μοναδική ήττα αυτή απέναντι στη Μονακό. Έχουν ποιότητα και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Μοναδική τους έλλειψη είναι μία πιο αξιόπιστη επιλογή στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, καθώς ο Αιζέια Κάνααν δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα. Η Ρεάλ είναι σταθερά καλή στη φετινή διοργάνωση. Έφτασε πλέον στην πρώτη θέση, εξέλιξη την οποία δεν περίμεναν πολλοί στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν συνεχώς κοντά στις ομάδες που προπορεύονταν και με ένα σε 3 νικών είναι πλέον στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί λόγω της καυτής έδρας του και του ρυθμού των παικτών, οπότε θα ακολουθήσουμε τον άσο με handicap -3,5, στο 1,95.

Στα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει και το Λειψία-Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν ξεκίνησε καλά στην Μπουντεσλίγκα, αλλά γρήγορα ανέκαμψε και επέστρεψε στην κορυφή. Δύσκολα θα μπορέσουν οι άλλες ομάδες να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, με τους Βαυαρούς να χτίζουν με σταθερό τρόπο διαφορά. Η Λειψία βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω της στην 6η θέση, χωρίς όμως να εκπλήσσει με την απόδοσή της. Παρόλα αυτά πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ βρέθηκε σε φοβερό ρυθμό κερδίζοντας 4 συνεχόμενους αγώνες. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους πρωταθλητές. Η νίκη της Μπάγερν σε συνδυασμό με g/g, προσφέρεται στο 2,82 απόδοση την οποία δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.