Τέσσερεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και οι καταναλωτές βγαίνουν στην αγορά για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την αγοραστική κίνηση να κορυφώνεται τα επόμενα 24ωρα και κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Τα Χριστούγεννα την τιμητική τους έχουν το χοιρινό, το λουκάνικο το αρνάκι και η γαλοπούλα, ενώ έχουν χορηγηθεί οδηγίες ως προς την αγορά τους και την προσοχή από μέρους των καταναλωτών.
Ο πρόεδρος κρεοπωλών Αγρινίου και Περιχώρων κος Βασίλης Παπαθανάσης μιλά στο agrinioreport.com για όλα όσα πρέπει να ξέρει ο καταναλωτής :
Όσο για τις τιμές του κρέατος για την φετινή εορταστική περίοδο, φαίνεται να παραμένουν σταθερές. Βέβαια έχουν ανέβει και το έχουμε όλοι καταλάβει στην τσέπη μας αλλά τουλάχιστον δεν πήραν την ανιούσα αυτές τις ημέρες ακόμη περισσότερο.
Το χοιρινό έχει από 7 μέχρι 8 ευρώ το κιλό (ντόπιο-ελληνικό), το αρνί-κατσίκι 12 με 13 ευρώ, το λουκάνικο αγγίζει τα 7 μέχρι 8 ευρώ ενώ η γαλοπούλα να σημειωθεί ότι τείνει να εκλείψει από τα ελληνικά τραπέζια και η ποσότητά της μειώνεται χρόνο με το χρόνο.
Το agrinioreport.com βρέθηκε στο κρεοπωλείο Ευρυτανία Β. Παπαθανάσης. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευλογημένα.












