Κατάληψη στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου για το θέμα της εκδρομής

Υπό κατάληψη τελεί σήμερα το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου-Οι μαθητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από τα πολλά που έχουν διαδραματιστεί στο σχολείο για το θέμα των εκδρομών τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinioreport.com που ξεκίνησε εδώ και καιρό για το πρόβλημα των εκδρομών στο εν λόγω σχολείο, η Γ’ τάξη του Γυμνασίου πήγε τη μοναδική εκδρομή για την φετινή χρονιά προχθές στο Ναύπλιο.

Δυστυχώς όμως την ίδια τύχη δεν είχαν η Α’ και η Β’ τάξη του ίδιου σχολείου και έτσι αντιδρούν.

 

Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι τα παιδιά δεν πήγαν τις εκδρομές τους και έτσι έκλεισαν σήμερα το σχολείο, αλλά η όλη αναστάτωση που υπάρχει στο σχολείο και έχει να κάνει με το διδακτικό προσωπικό και τις μεταξύ τους διαφωνίες σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τόσο από γονείς όσο και από μαθητές που επικοινώνησαν με το agrinioreport.com .

 

“Κάποια στιγμή όλο αυτό που γίνεται θα πρέπει να σταματήσει τα παιδιά δεν είναι μπαλάκι κανενός και καλό θα ήταν να μην είχαμε μέσα στο σχολικό χώρο των παιδιών μας προβλήματα που δεν έχουν ουσία, που πρέπει να τα λύνουν οι ίδιοι οι διδάσκοντες μεταξύ τους και όχι να τα πληρώνουν τα παιδιά μας και να φτάνουν στο σημείο να κάνουν κατάληψη για το θέμα της εκδρομής” μας είπαν οι γονείς φανερά απογοητευμένοι, ενώ συνέχισαν λέγοντάς μας “Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί άμεσα, τα παιδιά να μπουν στην τάξη τους και οι καθηγητές να συνοδέψουν τα παιδιά μας στις εκδρομές που δικαιούνται να πάνε”.

 

Από την πλευρά μας ευχόμαστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα και τα παιδιά να μπουν στις αίθουσες και μαζί με τους καθηγητές τους να πραγματοποιήσουν τις εκδρομές τους!