Δικαίωση της Δημοτικής Αρχής για τις νόμιμες διαδικασίες στο θέμα του Πάρκου-Σε “θολά νερά” στη Λίμνη Στράτου κολύμπησε το Δ.Σ Αγρινίου με Τραπεζιώτη & Καμμένο να ζητούν την παραίτηση Παπαναστασίου & Σκορδόπουλου

Παπαναστασίου: “Περίτρανα αποδείχθηκε ότι η μελέτη του Πάρκου έγινε νομιμότατα και αν δεν πράταμε έτσι θα ήμασταν παράνομοι”- Τραπεζιώτης: “Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και ο αντιπρόεδρος θα πρέπει να παραιτηθούν γιατί σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είναι άνθρωποι σοβαροί που δεν παίζουνε με την δημόσια υγεία” – Την παραίτηση Παπαναστασίου και Σκορδόπουλου ζήτησε επίσης και ο Καμμένος.

16

Με το θέμα του Πάρκου και την δικαίωση των πράξεων και κινήσεων της Δημοτικής Αρχής να κρίνονται πλέον και νομικά ως νομιμότατες, καθώς και τα εύσημα που απέσπασε ο Δήμος Αγρινίου από την Περιφέρεια για το ΒΑΑ ξεκίνησε χθες το Δ.Σ Αγρινίου. Στη συνέχεια όπως ήταν αναμενόμενο κυριάρχησε το θέμα την άντλησης νερού προς πόση σε κάποια χωριά του Δήμου Αγρινίου από την Λίμνη Στράτου, ένα θέμα που έφερε στην επιφάνεια η παράταξη του κ. Τραπεζιώτη. Ο κ. Τραπεζιώτης μάλιστα ζήτησε κατά την τοποθέτησή του και την παραίτηση Παπαναστασίου-Σκορδόπουλου λέγοντας συγκεκριμένα “πρέπει να παραιτηθούν γιατί σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είναι άνθρωποι σοβαροί που δεν παίζουνε με την δημόσια υγεία”.

18Σε αυτή την τροχιά και ο κ. Καμμένος ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι γίνεται με το θέμα της αντλίας, μιας και κόστισε αρκετά χρήματα και αυτός με την σειρά του ζήτησε ξανά την παραίτηση Παπαναστασίου-Σκορδόπουλου.

Η συνεδρίαση διακόπηκε λίγο μετά την προσπάθεια να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ.Σκορδόπουλος όταν ο κ.Τραπεζιώτης θέλησε να δει από κοντά τα πιστοποιημένα χαρτιά για την καταλληλότητα προς πόση του νερού που αντλήθηκε από την Λίμνη Στράτου.

19

Ένταση επίσης υπήρξε και κατά την τοποθέτηση του κ. Αντωνάκου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. ,κάτι που εξόργισε φανερά και τον κ. Παπανικολάου κάνοντάς τον να πάρει θέση και να υψώσει τους τόνους, κάτι που δύσκολα κάνει ο κ.Παπανικολάου όπως όλοι μας έχουμε διαπιστώσει παρακολουθώντας τα Δημοτικά Συμβούλια.

Ακολουθούν οι πιο επίμαχες τοποθετήσεις σε βίντεο για την σωστότερη ενημέρωσή σας. Αυτό θεωρεί σωστή ενημέρωση το agrinioreport.com και τα συμπεράσματα δικά σας . . .  μιας και τελικά δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση αν το νερό ήταν ή δεν ήταν κατάλληλο προς πόση !!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30