Αγρινιώτης έπιασε για δεύτερη χρονιά τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη

Πέρυσι που κατάφερε να πιάσει τον σταυρό, βουτώντας στον Κεράτιο κόλπο στην Κωνσταντινούπολη, είδε τις φωτογραφίες του να γίνονται viral.

Ο λόγος για τον Νίκο Σόλη, ο οποίος ταξίδεψε ξανά την Πόλη και έπιασε και πάλι τον σταυρό.

 Ο γυμναστής από την Αθήνα που ζει εδώ και χρόνια στο Αγρίνιο λόγω της δημοσιότητας που πήρε πέρυσι μπήκε στις σελίδες του Down Town Κύπρου και πρωταγωνίστησε και σε καμπάνια εσωρούχων.

Στη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Βουτάω κάθε χρόνο. Από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, έβλεπα τον κόσμο που έπεφτε και ζήλευα. Όλο έλεγα ¨πότε θα μεγαλώσω αρκετά κι εγώ, ώστε να πέφτω στα νερά να τον πιάσω!».

Τα τελευταία δύο χρόνια έπεσα στα νερά της Κωνσταντινούπολης και έπιασα τον σταυρό. Ωστόσο, πρέπει να σου πω ότι, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο χρόνια, τα προηγούμενα χρόνια έπιασα τον σταυρό πρώτος, δέκα χρονιές συνεχόμενες, σε αγιασμούς των υδάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας.

Επομένως, μιλάμε για τη δωδέκατη συνεχόμενη φορά. Από τα 18 βγαίνω πρώτος. Ξεκίνησα να βουτάω στον Ωροπό, στην Αθήνα, κάθε χρόνο, μαζί με τον αδελφό μου και μας έγινε συνήθεια. Έπειτα πήραμε δίπλωμα ναυαγοσωστικής, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου, και μετά έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένεια.

Η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος».

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του, οι οποίες άρχισαν να κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες και social media ανέφερε: «Αν με ενόχλησε η τόση δημοσιότητα που πήραν οι φωτογραφίες μου με το μαγιό; Δεν με ενόχλησε ακριβώς. Πιο πολύ εξεπλάγην, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω;  Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Δεν είδα τίποτα στο ίντερνετ αρχικά, οι φίλοι μου άρχισαν την καζούρα κι έτσι το έμαθα. Γελάσαμε όλοι μαζί!

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μαγιό μου… Άλλοι είπαν ότι έχει φράουλες, άλλοι ότι έχει κολοκύθες. Χαζομάρες! Το μαγιό μου είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος».

 

 

Φωτογραφίες: AP & Facebook

onairnews.gr