Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι έξι κατηγορούμενοι.

Μαραθώνιες ήταν οι απολογίες στον Ανακριτή Αγρινίου, για τους επτά συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τις επιτροπές ΚΕΠΑ με σκοπό να εκμαιεύσει αποφάσεις πιστοποίησης αναπηρίας και χορήγησης αναπηρικών επιδομάτων.
Μετά τις απολογίες προφυλακιστέα κρίθηκε η 58χρονη φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος, η οποία εξάλλου αντιμετωπίζει τις πιο βαριές κατηγορίες. Οι άλλοι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι επτά αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα η δίωξη στους συλληφθέντες και έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους προκειμένου και οι δικηγόροι τους να ενημερωθούν για την ογκώδη δικογραφία που προέκυψε από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Φωτό: sinidisi.gr
Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Σέβεται την ελευθερία του λόγου και τον απόψεων όλων, όταν αυτά εκφράζονται ευπρεπώς πάντα με βάση την αλήθεια και χωρίς ύβρεις.








