Αγρίνιο: Σκοτάδι και βρωμιά επί της οδού Αγ. Ιωάννη Ρηγανά – Στ. Σαράφη έως Μάνου Κατράκη καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής(φωτό)

Πολλές οι περιοχές στην πόλη του Αγρινίου, που στην κυριολεξία μόνο πόλη με αναπτυγμένο πολιτισμό και παιδεία δεν θυμίζουν.

Κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά από το Γηροκομείο έως και την διασταύρωση της οδού Μάν. Κατράκη διαμαρτυρήθηκαν έντονα και κατήγγειλλαν στο agrinioreport.com την αδιαφορία που βιώνουν τόσο στην καθαριότητα οικοπέδων όσο και στον φωτισμό σε σχέση με άλλα γειτονικά σημεία.

Στις φωτό που μας έστειλαν και δημοσιεύουμε βλέπετε ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί με τον καθόλου υπαρκτό φωτισμό επί της οδού Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Όπως μας επισήμαναν η απόλυτη αντίθεση επικρατεί στον ακριβώς από κάτω παράδρομο, οδός Μπεχαβά, που σφίζει από νέου μοντέλου φωτισμό όπως θα έπρεπε φυσικά να υπάρχει παντού.

Αγ. Ιωάννη Ρηγανά χωρίς λάμπες και φως

Συνέχεια Ιωάννη Ρηγανά χωρίς λάμπες και φως

Οδός Μπεχαβά με άριστο φωτισμό

Οι κάτοικοι σύμφωνα με όσα μας είπαν, επικοινώνησαν με τις υπηρεσίες αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκαν. “Περιμένουμε να δούμε φως πριν μας τα κλείσουν και με τον νόμο” μας τόνισαν χαρακτηριστικά.

Όσο για τα οικόπεδα με τα χορτάρια: “η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο….βέβαια τις τελευταίες ημέρες έγινε κάποια προσπάθεια καθαρισμού αλλά η κατάσταση ξεπερνά τις αντοχές μας με τα πεταμένα ρούχα, σκουπίδια, ψόφια ζώα. Εμείς τελικά που ανήκουμε; Με τις οδούς χαρακτηριζόμαστε; Είμαστε κατώτεροι πολίτες; Και δεν θα συζητήσουμε για την μη αστυνόμευση της περιοχής και στο θέμα της υπερβολικής ταχύτητας. Τρέμει η ψυχή μας όταν κάποιος ηλικιωμένος περνά τον δρόμο. Πετάμε τα σκουπίδια κατά ομάδες” μας επισήμαναν…Τόνισαν την ανάγκη του ελέγχου και πως πρέπει να αποδοθούν πρόστιμα εκεί που πρέπει ώστε να καταλάβουν όλοι πως ζουν σε πόλη και κατέχουν οικόπεδο μέσα σε πόλη που πρέπει να φροντίζουν.

Οι εικόνες πριν τον μικρό καθαρισμό:

Οι εικόνες μετά τον καθαρισμό:

Οι φωτογραφίες είναι από κατοίκους της περιοχής.