Αλεξανδρούπολη: Έπεσε πόρτα πάνω σε μωρό 1,5 ετών

Σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 1,5 ετών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη.

Την ώρα που βρίσκονταν εκεί και έπαιζε το άτυχο παιδί ξεκόλλησε η πόρτα και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το παιδί υπέστη κακώσεις στο κρανίο και διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της πόλης, σύμφωνα με το e-evros.gr όπου και νοσηλεύεται.

Το ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη σημειώθηκε στην παιδική χαρά των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ανδρέα – Χιλής.

 

ethnos.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Σέβεται την ελευθερία του λόγου και τον απόψεων όλων, όταν αυτά εκφράζονται ευπρεπώς πάντα με βάση την αλήθεια και χωρίς ύβρεις.