Ερώτηση κατέθεσε χθες κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Δημάρχου παρακολούθησης του Δημοτικού Έργου στις Δ.Ε. Παναιτωλικού και Παρακαμπυλίων κος Κ. Βραχωρίτης.

“Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Αγρινίου και Αγράφων και συγκεκριμένα της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων, από τη συζήτηση για την δημιουργία πλωτού φωτοβολταικού πάρκου στη λίμνη Κρεμαστών”, τόνισε ο κος Βραχωρίτης και συνέχισε “Κύριε Δήμαρχε, σας ρωτώ προς ενημέρωση τόσο του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των συμπολιτών μας ποια είναι η θέση του Δήμου απέναντι σε αυτό το ζήτημα, εάν θα ληφθούν υπόψιν οι ενστάσεις των κατοίκων της περιοχής και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε στην περίπτωση που προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής πλωτού φωτοβολταικού πάρκου.
Ακολουθεί σε βίντεο τόσο η τοποθέτηση του ερωτήματος του κου Βραχωρίτη όσο και η ξεκάθαρη απάντηση του Δημάρχου Αγρινίου κου Γ. Παπαναστασίου για το θέμα.









