Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε η εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου με τίτλο: “Τα παιδιά τραγουδούν για την πόλη”.
Η μουσική συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης του Αγρινίου από τους Τούρκους στις 11 Ιουνίου 1821, πετυχαίνοντας έτσι ένα διπλό στόχο: οι μαθητές τιμούν την πόλη μας αλλά και το σχολείο να κοινοποιήσει την παρουσία του στα δρώμενα της πόλης.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ευχαρίστησε επίσης τους καθηγητές και την διεύθυνση του σχολείου καθώς και τον κ. Πέτρο Τσολάκη , διευθυντή της ορχήστρας , τον κ. Πάνο Μαμασούλα για την επιμέλεια του προγράμματος και την κ. Άννα Πανοπούλου υπεύθυνη της χορωδίας.
Η κεντρική πλατεία είχε γεμίσει από νωρίς με κόσμο που με ανυπομονησία περίμενε να ξεκινήσει η συναυλία που σηματοδότησε και τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015.
Έρση Βλάχου
Σπουδάστρια Δ.ΙΕΚ Αγρινίου













