Συνεχίζουν για 9η ημέρα απεργία πείνας υγειονομικοί –Λαρισαίος ανάμεσά τους

Σε δελτίο Τύπου οι απεργοί πείνας υγειονομικοί αναφέρουν:

«Βρισκόμαστε 45 Ημέρες αγωνιζόμενοι και στην 9 Ημέρα Απεργίας Πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας.

Καλούμε στην ύστατη στιγμή πριν φτάσουμε αύριο, για δεύτερη φορά, στην εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας που θα καταδικάσει χιλιάδες οικογένειες στην πενία και την καταστροφή.

Θα ψηφιστεί αύριο για δεύτερη φορά ο νόμος που πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτή την «ελεύθερη χώρα » αφού αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε για τον διχασμό του υγειονομικού κόσμου, για να μπορούν οι υπηρέτες των ιδιωτών να παραδώσουν τα νοσοκομεία της χώρας σε αυτούς.

Το μεγαλύτερο έγκλημα για μας είναι ότι χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την πανδημία για τα σχέδιά τους. Είναι αμείλικτοι.

Στεκόμαστε απέναντί τους αξιοπρεπείς και αλύγιστοι ως ανάχωμα, αλλά ως πότε;

Σε περίπτωση αρνητικής έκβασης της ψήφισης για μας, ενημερώνουμε εσάς και την κοινωνία ότι θα παραμείνουμε έξω από το Υπουργείο Υγείας συνεχίζοντας την απεργία πείνας μέχρι εσχάτων.

Εμείς ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας. Εσείς αναρωτηθείτε πως έφτασαν υγειονομικοί σε μία πράξη που δεν συνάδει της φιλοσοφίας των. Η δική μας απάντηση είναι, απέναντι σε ένα τυραννικό καθεστώς που κατήργησε τόσα δικαιώματα και εμμονικα δεν τα επαναφέρει, ότι η ελευθερία του ανθρώπου ηγείται όποιων άλλων.

Εκλιπαρούμε την κοινωνία να αντιδράσει άμεσα και να απαιτήσει την επιστροφή των υγειονομικών άμεσα. Δεν νοείται αυτή η χώρα να έχει χάσει την ανθρωπιά της και τις αξίες της. Δεν νοείται να θέλει να ζει ένας άνθρωπος σε μια χώρα που του αφαιρεί το μισθό του και ταυτόχρονα να μην του επιτρέπει να εργαστεί πουθενά. Είναι δολοφονία!

Να αναλάβετε την ευθύνη των ζωών μας πριν είναι αργά. Απαιτούμε την επιστροφή των συναδέλφων πίσω στα νοσοκομεία, την παραίτηση του υπουργού και κατάργηση του τυραννικού νόμου».

ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ

ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΚΑΤΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

 

 

larissanet.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.