Στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τα πρώτα στοιχεία από Αγρίνιο

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν το πρωί στο ΚΤΕΛ Αιτ/νίας σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

218871b20e38833a6b5d22ef2dc133cf_LΈνας υπάλληλος του KTΕΛ Αιτωλ/νίας επικοινώνησε με την εκπομπή Φως στο τούνελ και  με την Αγγελική Νικολούλη. Πιθανολογείται ότι είδε την περασμένη Δεύτερα , 9 Φεβρουαρίου στις 3:55 μ.μ κάποιον πού έμοιαζε έντονα με τον φοιτητή(χωρίς να σημαίνει πως είναι ο ίδιος), έφτασε με ταξί στο ΚΤΕΛ, έμοιαζε να τα έχει χαμένα και επέμενε να φύγει γιατί ήταν κάτι πολύ σοβαρό και κρατούσε ένα σακίδιο.

Ζητήθηκε  από την ίδια την  κ.Νικολούλη  χθές βράδυ κατά την διάρκεια της εκπομπής, να γίνει έρευνα στις κάμερες του ΚΤΕΛ όσο πιο σύντομα γίνεται. Έτσι λοιπόν έγινε μια πρώτη άτυπη έρευνα σήμερα και τα πρώτα στοιχεία εστάλησαν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων. Εκεί τα στοιχεία θα εξετασθούν με προσοχή και σε περίπτωση που αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί κάτι ουσιαστικό και κοινό με την υπόθεση του νεαρού από τις κάμερες, αποκλείεται παράλληλα και η σύνδεση του φοιτητή με την πόλη του Αγρινίου.

Η ευχή όλων και σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεθεί σώος ο νεαρός φοιτητής από την Κρήτη και η αγωνία των δικών του ανθρώπων να σταματήσει εδώ και ο 20χρονος να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.