“Ο αγώνας συνεχίζεται”-Συγκλονίζει το προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο για το 2 μηνών βρέφος

“Ο αγώνας συνεχίζεται”, με αυτά τα λόγια ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παιδών του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης περιγράφει τις προσπάθειες του ίδιου και της ομάδας του για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του δύο μηνών βρέφους που νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με επιπλοκές του κορονοϊού.

“Παλεύουμε με τον κορονοϊό” λέει ο κ. Ηλιάδης στο tempo24.news μέσα από τη Μονάδα και ενώ βρίσκεται δίπλα στο μικρό αγγελούδι.

Ακλόνιτες εκεί και οι νοσηλεύτριες της βάρδιας που φροντίζουν για τη νοσηλεία του βρέφους στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, με τους γιατρούς να είναι όμως συγκρατημένα αισιόδοξοι βλέποντας ελαφρά σημάδια βελτίωσης.

Ο Νεκτάριος, όπως είναι πλέον το όνομά του μετά το αεροβάφτισμα που έγινε, δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του και ας είναι μόλις 2 μηνών.

“Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει, όπως όλα τα παιδάκια που βγήκαν νικητές, έτσι θα βγει και εκείνος νικητής στο τέλος”, αναφέρει στο tempo24.news ο κ. Ηλιάδης.

Το μωράκι από το Αγρίνιο διαγώστηκε με κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η απόφαση να διασωληνωθεί πάρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και αφού εξαντλήθηκαν όλες οι προσπάθειες των γιατρών να αποτραπεί η διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος κόλλησε από την οικογένειά του στην οποία εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

 

tempo24.news

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.