Ο Άλεξ Ρινς νικητής στην Αυστραλία

Ο Άλεξ Ρινς κέρδισε στο γκραν πρι της Αυστραλίας, το οποίο διεξήχθη στην πίστα του νησιού Φίλιπ, στον 18ο από τους 20 αγώνες της χρονιάς στο MotoGP.

Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki πήρε την πρωτοπορία στον τελευταίο γύρο του αγώνα από τον Ιταλό Φραντσέσκο Μπανιάια της Ducati και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού (40:50.654), αφήνοντας πίσω του τον Ισπανό έξι φορές πρωταθλητή του MotoGP Μαρκ Μάρκεζ (+0.186), ο οποίος έφτασε τα 100 βάθρα στην καριέρα του.

Ο Μπανιάια τερμάτισε τελικά τρίτος (+0.224) και εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Γάλλου κατόχου του τίτλου Φάμπιο Κουαρταραρό ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 233 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Κουαρταραρό με 219 και ο Ισπανός Αλέις Εσπαργκαρό (Aprilia) με 206 βαθμούς, δύο γύρους πριν το τέλος της σεζόν.

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.