Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ενθουσιασμό το 11ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022(φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Στην μεγαλύτερη φυσική Λίμνη της Ελλάδος διεξήχθη το αγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ  11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022, 20-22 Μαΐου 2022 στην Λίμνη Τριχωνίδα  (θέση Δογρή-κτήμα Πιθάρι), με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου και  σε συνδιοργάνωση  με  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλάμβανε την άφιξη των αθλητών και την προπόνησή τους,  το Σάββατο οι αγώνες ξεκίνησαν στις 09:00 π.μ. με την Έναρξη των Προκριματικών και LCQ, στις 12.00 μ.μ. είχαμε 1ο Trichonian Cup Sup και την Κυριακή σήμερα, από τις 09:00 την Έναρξη των τελικών, τις βαθμολογίες και στην συνέχεια την απονομή των μεταλλίων.

Κατά το ρεπορτάζ μας καταγράψαμε τον απίστευτο ενθουσιασμό όλων των επισκεπτών για το απαράμιλλο της φυσικής ομορφιάς που διακατέχει την Λίμνη Τριχωνίδα, την επιθυμία τους να βρεθούν ξανά σε αυτό το τόσο φυσικό περιβάλλον και μοναδικά κατάλληλο για την διεξαγωγή των αθλημάτων αυτών.

Η Λίμνη Τριχωνίδα είναι εδώ στην Αιτωλοακαρνανία και περιμένει τόσα χρόνια μια ουσιαστική προσπάθεια ανάδειξής της και ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και στους κατοίκους της περιοχής. Δεν έχουμε ανάγκη από μεγαλεπήβολα σχέδια και λόγια αλλά από πράξεις και μάλιστα χειροπιαστές όπως ήταν το 11ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ  11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022, που μόλις αφήσαμε πίσω μας. Οι Αιτωλοκαρνάνες τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα και απόλαυσαν το μοναδικό αυτό αθλητικό θέαμα στη Λίμνη Τριχωνίδα με έναν υπέροχο καιρό!!!!

Συγχαρητήρια και από την πλευρά μας στους διοργανωτές και στους υπεύθυνους αυτής της υπέροχης διοργάνωσης. Περιμένουμε πολλά περισσότερα δρόμενα για να καλύψουμε στην Λίμνη Τριχωνίδα και θα είμαστε πάντα υποστηριχτές και φυσικά χορηγοί επικοινωνίας του υλοποιήσιμου πολιτισμού και της ανάπτυξης.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο:

 

Ρεπορτάζ-Βίντεο-Φωτό: Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα