Ξεφεύγει το σκορ στο Χατάι

Γεμάτο το πρόγραμμα της Δευτέρας με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Πολλοί οι αγώνες που θα βρείτε στις εταιρίες στοιχήματος, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά προτάσεις από το κουπόνι και η πιο δυνατή από αυτές έρχεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την αναμέτρηση Χατάισπορ – Μπεσίκτας.

Υποχρεώσεις στο Κύπελλο είχε την προηγούμενη εβδομάδα η Χατάισπορ και γνώρισε αποκλεισμό – σοκ από την Ντουζεσπόρ, ομάδα Γ’ κατηγορίας, με 0-2 εντός έδρας. Γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα της μετά από εκείνη στην Πόλη από την Καραγκιουμρούκ (3-0). Προτελευταία στη βαθμολογία, μόλις επτά πόντους έχει συγκεντρώσει μετά από εννέα αγώνες, διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με πέντε τέρματα στο ενεργητικό της.

Η Μπεσίκτας, από την πλευρα της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ. Για ένα ακόμη παιχνίδι απέτυχε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι αγωνιζόταν στο γήπεδό της και η πίεση προς τον τεχνικό Ισμαέλ αυξάνεται, με τους οπαδούς να ζητούν την παραίτησή του. Βέβαια, μακριά από τη βάση της, παρουσιάζεται αποτελεσματική και στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της δεν έχει ηττηθεί, μετρωντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Δείτε την πρόταση για το Χατάισπορ – Μπεσίκτας αλλά και όλα τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr!