Μπορεί η Παρί, χαμηλές πτήσεις στο Μιλάνο – σούπερ τριάδα στο 8.63!

Τραβάει τα βλέμματα το κουπόνι οπαπ της Τρίτης (28/09) με τους αγώνες για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που περιλαμβάνει.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει μια τριάδα με σούπερ προτάσεις, δύο από αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και μια μπασκετική από τη Ρωσία. Πάμε αμέσως στις αναλύσεις μας.

Με το κίνητρο της Παρί

Κάνουμε αρχή στις προτάσεις μας με το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι  που διεξάγεται στις 22:00 στη Γαλλία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνέχισε την προέλαση της στο γαλλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 επί της Μονπελιέ. Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της κέρδισε εκτός έδρας την Μετς (1-2) και στο γήπεδο της την Λυών (2-1). Αντίθετα, δεν τα πήγε το ίδιο καλά στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κλαμπ Μπριζ. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, καθώς κέρδισε τους έξι τελευταίους αγώνες.

Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Τσέλσι, με γκολ του Χεσούς. Δεν χαρίστηκε στη Γουίκομ σε παιχνίδι για το EFL Cup και την συνέτριψε με 6-1, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας γκέλα (0-0) με τη Σαουθάμπτον για τη Πρέμιερ Λιγκ. Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 6-3 επί της Λειψίας, σε ένα “χορταστικό” ματς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, μπορεί, όμως να τα καταφέρει. Θα την προτιμήσουμε για νίκη με την κάλυψη της ισοπαλίας, ποντάροντας στο 1 (DNB) σε απόδοση 2.27.

Ρίχνει τους ρυθμούς η Ατλέτικο

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και την αναμέτρηση στις 22:00 στο Μιλάνο, όπου συγκρούονται η Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη δεύτερη αγωνιστική.

Οι “ροσονέρι” κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα τους με 3-2 από τη Λίβερπουλ στη πρεμιέρα. Έμειναν όρθιοι (1-1) στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Γιουβέντους για την Serie A, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν δύο σερί παιχνιδια. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-0 επί της Βενέτσια και με 2-1 απέναντι στη Σπέτσια. Διακρίνονται για την καλή ανασταλτική λειτουργία τους, καθώς έχουν δεχτεί μόλις τρία γκολ σε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ατλέτικο Μαδρίτης, που προέρχεται από εκτός έδρας ήταν με 1-0 από την Αλαβές. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτηση (1-2) απέναντι στη Χετάφε και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την La Liga και με τη Πόρτο, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σουάρες και Κορέα είναι οι ηγέτες της γραμμής κρούσης της, έχοντας σημειώσει από τρία γκολ.

Η Μίλαν βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Παρ’ όλα αυτά, ο Σιμεόνε ξέρει πολύ καλά πως να παίρνει αποτελέσματα, “καταστρέφοντας” τον ρυθμο του αγώνα. Θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.00.

Φαβορί στη Ρωσία

Κλείνουμε με μια μπασκετική επιλογή από το πρωτάθλημα της Ρωσίας, με την Ούνικς να υποδέχεται τη Ζιέλονα στις 19:00 για τη δεύτερη αγωνιστική.

Δυναμικά ξεκίνησε στην πρεμιέρα η Ούνικς, κερδίζοντας τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με 96-87. Ο Τζον Μπράουν σημείωσε double-double (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ενώ ο Λορέντζο Μπράουν πέτυχε 22 πόντους. Παρουσιάστηκε φορμαρισμένη και έτοιμη για την Ευρωλίγκα.

Ηττήθηκε η Ζιέλονα την πρώτη αγωνιστική, παίζοντας στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ με 105-71. Δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και έχασε δίκαια, με τους Νέναντιτς και Ζικόφσκι να είναι οι μόνοι που ξεχώρισαν.

Λίγο πριν την έναρξη της Euroleague, η Ούνικς επιθυμεί να αποκτήσει ρυθμό και θα εμφανιστεί σοβαρή. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και έτσι θα επιλέξουμε τον άσο με χάντικαπ στους 15.5 πόντους σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.