Θεσσαλονίκη: Μάλωσε με τον πατέρα της και κρεμάστηκε από το αυτοκίνητό του – Τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο (φωτο)

Μια 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καβγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 15:30 η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Τότε η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του οχήματος, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την ώθησαν στην κίνηση αυτή. Ο πατέρας όμως αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να πέσει στο οδόστρωμα!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

thestival.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.