Η πρώτη δήλωση Μπελέρη μετά τη νίκη του: «Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία!»

Μήνυμα μέσα από τις φυλακές των Τιράνων, όπου κρατείται, έστειλε μέσω Facebook ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρης.

Μήνυμα μέσα από τις φυλακές των Τιράνων, όπου κρατείται, έστειλε μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας ο Φρέντη Μπελέρης.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

O Φρέντη Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο (ο οποίος είχε τη στήριξη της κυβέρνησης του Έντι Ράμα)  στις εκλογές της Χειμάρρας, με ποσοστό 50,12% έναντι 49,88% του ηττημένου, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι ομογενείς ψηφοφόροι του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.