Μια ιδιαίτερη γιορτή του αθλητισμού με θέμα τη βία, το ρατσισμό, το bullying και την ξενοφοβία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Πλήθος παιδιών από σχολεία του Αγρινίου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για να συμμετάσχουν σε μια δράση γεμάτη από τη μετάδοση μηνυμάτων αναφορικά με τη βία και τον ρατσισμό στο σχολείο, το γήπεδο και την κοινωνία εν γένει.
Κάθε σχολείο συμμετείχε με δικά του πανό και συνθήματα, κάνοντας το γήπεδο μια μεγάλη γιορτή και στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ότι η βία, ο ρατσισμός, το bullying, η ξενοφοβία πρέπει να καταπαύσουν.
Η εκδήλωση περιελέμβανε αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους πήραν μέρος η Επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, η ομάδα Κ17, η ομάδα Παλαίμαχων Παναιτωλικού, η Μικτή ομάδα μαθητών Λυκείων, η ομάδα του 2ου Λυκείου Αγρινίου (Πρωταθλήτρια Αιτωλ/νίας) και η Μικτή ομάδα Καθηγητών/Δασκάλων.
Ακόμη υπήρχε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς», της Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου η οποία έκανε και την έναρξη των εκδηλώσεων , της Σχολής Χορού «Dance Academy» Ελένης Πίσιου και των αδελφών Κονταξίου (πρωταθλητές Free Style Football).
Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά λοιπόν στήθηκε σήμερα εντός του γηπέδου γεμάτη χαμόγελα και με αρωγό τον καιρό ο οποίος ήταν άκρως καλοκαιρινός.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη σημερινή εκδήλωση με την έναρξη και τους αγώνες. Θα ακολουθήσει και ξεχωριστό πλούσιο φωτορεπορτάζ για το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.












































































































































































