Ηράκλειο: 53χρονος υπέστη ανακοπή-Κατέρρευσε στο ελαιουργείο και πέθανε

Το απόγευμα του Σαββάτου σε ελαιουργείο στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες, 53χρονος κατέρρευσε ξαφνικά έχοντας υποστεί ανακοπή με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με δύο διασώστες καθώς και το όχημα άμεσης επέμβασης με γιατρό και διασώστη.

Ακολουθήθηκε όλο το πρωτόκολλο, με τον 53χρονο να μεταφέρεται στο εφημερεύον, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

cretalive.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.