Επικίνδυνα παιχνίδια από GAIA με τις επιδοτήσεις των αγροτών

Ποιοι και γιατί βάζουν σε κίνδυνο τις επιδοτήσεις στην Αιτωλοακαρνανία: Απαραίτητοι οι κωδικοί taxisnet για την υποβολή δήλωσης ΟΣΔΕ→Απάτη κάθε άλλη προσέγγιση.

3

Η Ένωση Αγρινίου και το Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, ως πιστοποιημένη Πύλη υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ, υπεύθυνα ενημερώνει τους παραγωγούς ότι από τη φετινή χρονιά, βάση των αποφάσεων της πολιτείας, προκειμένου να γίνει η καταχώρηση των στοιχείων στο σύστημα (εφαρμογή ΟΠΕΚΕΠΕ) είναι απολύτως απαραίτητοι οι κωδικοί taxisnet.

Αν, ωστόσο, υπάρχουν φορείς που δηλώνουν το αντίθετο,όπως συστηματικά κάνει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. …αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, καθώς πρόκειται για σκόπιμη παραπλάνηση, που θέτει μάλιστα σε σοβαρότατο κίνδυνο τις επιδοτήσεις των αγροτών και κατά συνέπεια την ίδια την οικονομία της Αιτωλοακαρνανίας.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί έχουμε απομονώσει τη σχετική εικόνα από το εγχειρίδιο που εξέδωσε ο ίδιος ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με οδηγίες προς τις Πύλες Υποδοχής.

taxisnet (1)

 

Δείτε ολόκληρο το εγχειρίδιο, που αποτελεί επίσημο έγγραφο του Οργανισμού: Εγχειρίδιο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όλες οι Πύλες (Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων) σε όλη τη χώρα, προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις, κάνουν αυτό που το ίδιο το σύστημα επιβάλει, καταχωρούν τους κωδικούς taxisnet των παραγωγών.

Στην Αιτωλοακαρνανία, ωστόσο, η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα, έχει αποκτήσει διαστάσεις όλως επίφοβες για τους αγρότες, οι οποίοι και βομβαρδίζονται από γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, από κλήσεις, από δημοσιεύματα, ανακοινώσεις κτλ, όπου καλούνται να μην δίνουν τους κωδικούς taxis.

Επαναλαμβάνουμε, καταχώρηση δήλωσης ΟΣΔΕ χωρίς κωδικούς taxis δεν μπορεί να γίνει.

Και αν κάποιος διαθέτει την τεχνική δυνατότητα να το κάνει (άγνωστο τι άλλο μπορεί να κάνει με τους κωδικούς) παρανομεί και παραπλανεί σκόπιμα, γεγονός που πρέπει να διερευνηθεί τόσο από τις υπηρεσίες του υπουργείου όσο και απ’ τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

e-ea.gr