Εγκληματική οργάνωση στα Χανιά: Ξεκινούν οι απολογίες των πρώτων κατηγορουμένων

Δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια των Χανίων: Ξεκινούν οι απολογίες των πρώτων κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση.

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί, οι πρώτοι 10 από τους συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στη φερόμενη εγκληματική οργάνωση στα Χανιά.

Στα δικαστήρια των Χανίων έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων που υποστηρίζουν την αθωότητά τους.

Στο μεταξύ, η μεταγωγή τους έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ενώ και στον χώρο της εισαγγελίας έχουν αναπτυχθεί πρωτοφανή μέτρα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται για συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση καθώς και επιμέρους κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πώληση παράνομου οπλισμού, εκβιασμούς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Αύριο Παρασκευή, οι απολογίες θα συνεχιστούν με τα υπόλοιπα 16 άτομα που έχουν συλληφθεί, ενώ ακόμη 16 από τους εμπλεκόμενους είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές, για παλαιότερα αδικήματα.

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Σέβεται την ελευθερία του λόγου και τον απόψεων όλων, όταν αυτά εκφράζονται ευπρεπώς πάντα με βάση την αλήθεια και χωρίς ύβρεις.