Δ. Ναυπακτίας: Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων για δράσεις στο πλαίσιο του εορτασμού 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων για δράσεις στο πλαίσιο του εορτασμού 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η παράταση της προθεσμίας σχετικά με την υποβολή προτάσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Δεδομένου ότι εκδηλώνεται σημαντική ανταπόκριση από πλήθος φορέων και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αποφασίστηκε η νέα καταληκτική ημερομηνία να είναι η Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έχει αναρτηθεί τόσο στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας http://www.nafpaktos.gr/ όσο και στην ηλεκτρονική σελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/diabouleuseis/item/12961-proskisi2020%202021.html, όπου αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης, η οποία γίνεται με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας που αποστέλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση pde2021@pde.gov.gr.