Το Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό(φωτό-βίντεο)

Μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή τόσο για την αγαπημένη ομάδα της πόλης του Αγρινίου τον Παναιτωλικό, όσο και για το Δημοτικό Πάρκο της που πλέον ζωντανεύει, γίνεται επισκέψιμο, αλλάζει όψη και φιλοξενεί ξανά την ζωή μέσα του.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια η ομάδα της πόλης μας και της καρδιάς μας προπονήθηκε σήμερα το πρωί για πρώτη φορά στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου και θα βρίσκεται εκεί καθημερινά νωρίς το πρωί μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου.

Στο πιο κατάλληλο σημείο ανάμεσα στα δέντρα, στη δροσιά και στο οξυγόνο οι παίχτες του Παναιτωλικού υπό τις οδηγίες του προπονητή Τραϊανού Δέλλα και με όλο το προπονητικό τιμ ολοκλήρωσαν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση.

«Το Πάρκο το κρατάμε ζωντανό, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να ξέρετε θα το παραδώσουμε ως ένα στολίδι για την πόλη μας. Το ότι ο Παναιτωλικός επέλεξε αυτό το σημείο για τις προπονήσεις του τα λέει όλα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δούμε το Πάρκο μας όπως μας αρμόζει και ας σταματήσουν μερικοί να βάζουν εμπόδια για την εξέλιξη του Πάρκου» δήλωσε στο agrinioreport.com o αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης.

«Το πιο κατάλληλο σημείο, ο χώρος ενδείκνυται γι αυτό που εμείς τώρα χρειαζόμαστε, να πάρουμε κομμάτια φυσικής κατάστασης. Σε ένα πολύ ωραίο μέρος κάτω από τον ίσκιο των δέντρων, χωρίς οι παίχτες να επιβαρύνονται από την θερμοκρασία που υπάρχει στο περιβάλλον τώρα, ένας χώρος πολύ καλός γι αυτό που θέλουμε εμείς να κάνουμε ως ομάδα» δήλωσε στο agrinioreport.com o προπονητής του Παναιτωλικού  Τραϊανός Δέλλας.

Ακολουθεί βίντεο από την προπόνηση και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Φωτό-βίντεο-ρεπορτάζ: Δήμητρα Νταγιάντα