Καθήλωσαν το κοινό οι ομιλήτριες της Επιστημονικής Εσπερίδας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου(φωτό-βίντεο)

Μια ξεχωριστή και με μεγάλο ενδιαφέρον, εκδήλωση πραγματοποίησε χθες η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στον πολυχώρο του Emileon.

Ήταν όλοι εκεί για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά πάνω απ΄όλα να βοηθήσουν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η χθεσινή Επιστημονική Εσπερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου περιείχε δύο θεματικές ενότητες α)»Παιδική παχυσαρκία-πρόληψη-γονεϊκές κατευθύνσεις» β)»Παιδική Διατροφή» τις οποίες ανέπτυξαν οι δύο ομιλήτριες, κα Κανδαράκη Άννα και κα Μαίρη Λυμπέρη αντίστοιχα.

Και οι δύο ομιλήτριες κέρδισαν από την πρώτη στιγμή τους παρεβρισκόμενους και μετά το πέρας των τοποθετήσεών τους, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού που κυριολεκτικά γινόταν ασταμάτητα.

Ιδιαίτερο χειροκρότημα κέρδισε η κα Κανδαράκη για την αμεσότητά της με το κοινό καθώς και για την ομιλία της. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως χθες ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την πόλη του Αγρινίου μετά την πρόσκληση που δέχθηκε από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και η πρόσκληση ανανεώθηκε για μια νέα επίσκεψη στο άμεσο μέλλον.

Τον συντονισμό της Επιστημονικής αυτής Ημερίδας επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Δήμητρα Νταγιάντα.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η Γραμματέας της Τοπικής Διοικούσης Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κα Λαμπρινή Κολοβού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Παπαγεωργίου, η πρόεδρος των Εθ. Αιμοδοτών Αγρινίου κα Δήμητρα Αβράμπου, η πρόεδρος του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα κα Διονυσία Σαμαντά, η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Συλλόγου Κυριών κα Αριστούλα  Σαλάππα, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κος Γιώργος Λεχουρίτης και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου κος Σεραφίμ Γιαννόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο: