Έναρξη του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αγρινίου

21ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
21- 27 Αυγούστου 2026.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου κηρύσσει την έναρξη του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  του Δήμου Αγρινίου.

Δευτέρα 24.8.2026

8:30 – Παρέλαση έναρξης: τα συγκροτήματα της Αρμενίας, της Γαλλίας, της Γεωργίας, της Ισπανίας, της Κροατίας, της Λιθουανίας, του Μεξικού, του Περού, της Σερβίας και της Τουρκίας, ξεκινούν από την συμβολή των δρόμων Παπαστράτου και Σουλίου (άγαλμα Γρηγορίου Λαμπράκη) και μέσω της οδού Παπαστράτου φτάνουν στην πλατεία Δημοκρατίας.

9:00 – Έναρξη. Ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου κηρύσσει την έναρξη του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  του Δήμου Αγρινίου.
Ακολουθεί η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος όλων των συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

          

           Παρουσίαση: Έβελυν Τριανταφύλλου