Θρήνος στην Πάτρα για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στην Αρέθα

Θρήνος στην Πάτρα για τους δύο νεαρούς που έχασαν την ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα.

Δύο νέα παιδιά, ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος κινούμενη στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη καθώς η μηχανή χτύπησε πάνω στο ΙΧ με μεγάλη ταχύτητα. Τα δύο παιδιά έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Οι διασώστες που έφθασαν αμέσως δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, ήταν πλέον αργά.

Ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος

ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.