Αναβάλλονται για την Πέμπτη οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική πλευρά, τις οποίες μεταδίδει το Russian Today στο λογαριασμό του στο Telegram.

Παρότι οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει ότι πηγαίνουν στο σημείο των συνομιλιών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας, καθώς και ότι ανοίγουν έναν ασφαλή διάδρομο για τη διέλευση των Ουκρανών, τελικά, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έκαναν γνωστό ότι ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου.
pronews.gr
Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.






