«Χρυσή» ευκαιρία για την Μάλμε!

Καλησπέρα, φίλες και φίλοι του VoiceBet. Αν και στην ομάδα μας στο facebook τα λέμε εδώ και μέρες, από σήμερα το VoiceBet εισέρχεται επίσημα στο agrinioreport.com και σας υπόσχεται εκτιμήσεις για ταμείο!

11831813_952201921492222_5325009484999745863_n

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κουπονιού συγκεντρώνουν οι πρώτοι επαναληπτικοί αγώνες των Play-Off του UEFA Champions League, με στόχο την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους των ”32” που ξεκινά από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, ως μοναδικός εκπρόσωπος της χώρα μας στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

100 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία: Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (2-2) αφήνει (σχεδόν) τα πάντα ανοιχτά για την αποψινή επαναληπτική αναμέτρηση. Βέβαια, αν προσπαθήσουμε να δούμε λίγο καλύτερα θα διαπιστώσουμε ότι τα δυο εκτός έδρας γκολ δίνουν στην Μακάμπι κάποιες ελπίδες παραπάνω, μιας και η εμπειρία της Βασιλείας είναι σαφώς μεγαλύτερη, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την πορεία τόσο στο UEFA Champions League, όσο και στο UEFA Europa League. Στο «Μπλούμφιλντ» η ατμόσφαιρα των Ισραηλών θα είναι πραγματικά χαοτική, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όμως και η Βασιλεία περιμένω να παίξει με λιγότερα λάθη από αυτά του πρώτου παιχνιδιού.

 

101 Μάλμε – Σέλτικ: Τι κι αν έδειχνε άπιαστο όνειρο; η Μάλμε κατάφερε στις καθυστερήσεις να μειώσει σε 3-2 και να βάλει φωτιά ενόψι επαναληπτικού με την Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι, εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν και τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στις τελευταίες αναμετρήσεις, οποιασδήποτε διοργάνωσης. Οι Σουηδοί, βρίσκονται μία ανάσα από την είσοδο για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του UEFA Champions League και θα κάνουν το παν, για να τα καταφέρουν. Θεωρώ, πως αυτό είναι το δυνατότερο σημείο της ημέρας και σε πολύ καλή απόδοση, αν και όσο περνά η ώρα τόσο αυτή μπορεί να πέφτει κατακόρυφα.

 

102 Μονακό – Βαλένθια: Κατά το πολλούς το πιο εμπορικό ματς που διεξάγεται απόψε στο ”Λουι Ντε” εκεί που για πολλά χρόνια διεξάγοταν οι τελικοί του UEFA Super Cup. Στην διάρκεια, των ενχώριων αναμετρήσεων που διεξήχθησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές θέλοντας να προφυλάξουν τους περισσότερους βασικούς παίχτες. Το 3-1 του πρώτου αγώνα έχει δώσει ένα σχετικό μαξιλαράκι ασφαλείας στην Βαλένθια, το οποίο θα μετατραπεί σε εισιτήριο, αν καταφέρει και σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Όσο για τη Μονακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να πατήσουν στη δύναμη της έδρας και του φίλαθλου κόσμου.

 

103 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σκεντερμπρέου: Αν και ο αλβανικός σύλλογος έκανε το μπαμ και προηγήθηκε, αυτό όμως δεν αντικατόπτρίζε την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού με την Ντιναμό να έχει το πάνω χέρι κάτι για το οποίο δικαιώθηκε πολύ μετά με ολική ανατροπή και δυο υπερ-πολύτιμα εκτός έδρας γκολ. Απόψε, δεν περιμένω κάτι απίθανο, παρά τους γηπεδούχους να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριο, ίσως και με μία μεγάλη νίκη. Σίγουρα, οι φιλοξενούμενοι από πλευράς τους δεν σκοπεύουν να παρατήσουν το ματς, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι σε θέση να τα βάλουν παραπάνω κόντρα με τους… πανίσχυρους γηπεδούχους.

 

104 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ραπίντ Βιέννης: Ένα και καλό για την έμπειρη σε τέτοιες συνθήκες, Σαχτάρ παρότι στην Ουκρανία έχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να τους απασχολούν. Βέβαια, τέτοιες στιγμές και τέτοιες διακρίσεις είναι που μπορούν να την κρατήσουν ζωντανή και κυρίως ενωμένη. Η Ραπίντ Βιέννης, δεν έχει την εμπειρία και το υλικό για να φέρει τούμπα το έργο και να την δούμε να περνά στους ομίλους του UEFA Champions League. Για να είμαστε ακριβείς, ούτε και η απόδοση του άσου μας βοηθά σε κάτι. Μόνη λύση, η επιλογών των πολλών τερμάτων με το over2,5 να αποτελεί μία εκ των βασικών μας επιλογών, για απόψε.

 

Εν Συντομία….

100 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία > Goal-Goal > 1,55

101 Μάλμε – Σέλτικ > Άσος > 2,25

102 Μονακό – Βαλένθια > Goal-Goal > 1,72

103 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σκεντερμπρέου > Over2,5 > 1,72

104 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ραπίντ Βιέννης > Over2,5 > 1,60

 

VoiceBet – άκου τη φωνή του στοιχήματος

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.