Το Super Cup Αιτ/νίας στη Φλόγα Παλαιομάνινας

Νίκη για την Φλόγα Παλαιομάνινας με 3-0 απέναντι στην ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου 5/9 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για τον θεσμό του Super Cup.

floga-wallpaper-750x400

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Φλόγας που είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, με συνοχή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, με την ΑΕΜ να εκπλήσσει ευχαρίστα τους φίλους της ομάδας που παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών έβαλαν δύσκολα και πάλεψαν στα ίσια μια ποιο έμπειρη ομάδα όπως αυτή της Παλαιομάνινας.

 

Το φιλμ του αγώνα:

14΄σουτ του Νούλα σε κόρνερ ο Δούλιώτης.

 

18΄σουτ Αντωνόπουλου αουτ.

 

36΄σέντρα από αριστερά του Αντωνόπουλου, πλασέ μέσα από την περιοχή του Νταλαπέρα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

 

42΄πτωση του Ρισβά στην περιοχή σε μαρκάρισμα από αμυντικό, με τον κ. Στυλιαρά να δείχνει παίζεται. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ΑΕΜ και του φιλάθλους για πέναλτι.

 

43΄γκολ για την Φλόγα, σέντρα στην περιοχή και αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει, σουτ του Νούλα με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και 0-1.

 

46΄αλλαγες και για τις δυο ομάδες, για την ΑΕΜ αναγκαστική αλλαγή με τον Ντρούκα να παίρνει την θέση του τραυματία Δάρδα, και για την Φλόγα στην θέση του Νταλαπέρα ο Βασιλογιάννης.

 

46΄σέντρα του Καβαλλάρη από αριστερά, σουτ του Ρισβά άουτ.

 

50΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρισβά, με υπερένταση σε κόρνερ ο Βασιλόπουλος.

 

58΄αλλαγή για την Φλόγα, στην θέση του Ξανθόπουλου ο Φραγκούλης.

 

59΄και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Στριμμένου ο Βιδάλης.

 

70΄γκολ για την Φλόγα, ασυνεννοησία των αμυντικών, με τον Νάκο να κλέβει την μπάλα και με πλασέ στην δεξιά γωνία του Δουλιώτη να κάνει το 0-2.

 

73΄σουτ του Ξευγένη αουτ.

 

77΄αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Καβαλλάρη θα περάσει ο Λένης.

 

78΄σουτ του Τραγουλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

 

81΄αλλαγή για την Φλόγα, στην θέση του Ξευγένη θα περάσει ο Ντίνος.

 

93΄γκολ για την Φλόγα, σουτ του Βασιλογιάννη από δεξιά με την μπάλα να περναει παράλληλα από την εστία, με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Νούλας θα γράψει το τελικό 0-3.

 

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Γαλανόπουλος, Τσιλίκας, και τέταρτος διαιτητής η κα Μιζάλου.

 

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ξηρός Δημήτρης) Δουλιώτης, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στριμμένος (λ.τ 59΄Βιδάλης), Μπαλαμπάνης, Δάρδας (λ.τ Ντρούκας), Παλιάτσας, Αυτζής, Καβαλλάρης (77΄Λένης), Πλαστήρας, Ρισβάς.

 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ:(Βασιλείου Χρήστος) Βασιλόπουλος, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Σαγάνης, Ξανθόπουλος (58΄Φραγκούλης), Σαγάνης, Καντάνης, Ξευγένης (81΄Ντίνος), Ζαχαράκης, Νούλας, Νάκος, Νταλαπέρας (46΄Βασιλογιάννης).

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

nafpaktianews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.