Σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» με διοργανωτές το Δήμο Αγρινίου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ .
Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής έγινε στο υπόγειο του Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από 13:00 – 19:00.
Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής τους , οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά τους αντικείμενα, παραμάνες και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα. Στο χώρο λειτουργίας της γραμματείας πολίτες και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την έκθεση με φωτογραφικό και άλλο υλικό του Μιχάλη Κούση, προς τιμήν του οποίου πραγματοποιείται ο αγώνας (Υπεύθυνος για την έκθεση είναι ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης, ΚΦΑ και Πρόεδρος Φίλων Αθλητικού Μουσείου).
Στις 6 χθες το απόγευμα ξεκίνησε και το καθιερωμένο pasta party για όλους τους δρομείς στο Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου Μιχάλης Κούσης, οι οποίοι απόλαυσαν γευστικά ζυμαρικά.















