Τα εσπεριδοειδή ένωσαν 4 σχολεία

Στα πλαίσια των Καινοτόμων Προγραμμάτων για τα τοπικά προϊόντα, και συγκεκριμένα για τα εσπεριδοειδή, το Δημοτικό Σχολείο Παντάνασσας ανέλαβε τον συντονισμό της δράσης «Με πινέλο και χαρτί φτιάχνω τα εσπεριδοειδή», προσκαλώντας το Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας, της Παραβόλας και των Καλυβίων.

1Μετά την δέουσα υποδοχή από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Γρίβα Κωνσταντίνο, οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες ανά τάξεις και ενημερώθηκαν σχετικά με τεχνικές ανάμειξης χρωμάτων, φωτοσκίασης κι αντίθεσης από ζωγράφους του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Αγρινίου.

2Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι, κ. Καραντζίνης Θωμάς και κ. Μαστρογιάννης Αλέξιος, οι οποίοι με τις εύστοχες παραινέσεις τους βοήθησαν στην εμψύχωση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων.

3Σημαντική -όσο και τιμητική- ήταν, ωστόσο, και η δυναμική παρουσία του υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Τσιλίκα Θεόδωρου, ο οποίος ανατροφοδοτούσε με επιδοκιμαστικά σχόλια τις ομάδες.

Ιδιαίτερη μνεία, επίσης, οφείλουμε να κάνουμε στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων κ. Λανόπουλο Θωμά και κ. Πριτσόλα Απόστολο, στην Προϊσταμένη του 1/θ Δ. Σχ. Καλλιθέας, κ. Κολιού Ευαγγελία, στους εκπαιδευτικούς κ. Τάσκηνα Αντώνιο, κ. Καρακόλη Ευαγγελία, κ. Ζαρκάδα Ιωάννα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, κ. Ζαχαράκη Καλλιόπη, κ. Μωραΐτη Παναγιώτα, κ. Χριστοπούλου Βασιλική, κ. Τσιπίδου Κωνσταντίνα και κ. Ξηροκώστα Αριστέα, που με την γόνιμη συνεργασία τους ευοδώθηκε η εκδήλωση.

4Με το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – τον οποίο και ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τη σημαντικότατη βοήθειά του – προσέφερε σε όλους φυσικό χυμό πορτοκάλι, δείχνοντας έτσι την αναγκαιότητα να στραφούμε σε μια πιο προσεγμένη διατροφή που θα βασίζεται σε φυσικά προϊόντα του τόπου μας.

Τελειώνοντας η δράση, οι εικαστικές δημιουργίες όλων των μαθητών συλλέχθηκαν ώστε να διακριθούν οι καλύτερες ανά τάξη. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τον διακεκριμένο συντοπίτη μας ζωγράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου, κ. Χρήστο Γαρουφαλή, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 (11.00 π.μ.) στα πλαίσια της «1ΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ» στην πλατεία της Παντάνασσας.

5

6

7

8

Τα σχόλια είναι κλειστά.