Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Νέα Μανωλάδα για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν τριακόσια περίπου γραμμάρια κάνναβης, τα οποία είχαν διαμοιράσει σε πενήντα μικρά σακουλάκια (δόσεις), ενώ είχαν αποκρύψει την υπόλοιπη ουσία σε τρείς ακόμη μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ1

Συνελήφθησαν, χθες (20-7-2016) νωρίς το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 44 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα τους, εντόπισαν τους δύο δράστες σε περιοχή της Νέας Μανωλάδας και σε έλεγχο που τους πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν πενήντα συσκευασίες με κάνναβη (δόσεις), καθώς και ακόμη τρείς μεγαλύτερες συσκευασίες ( οι δύο ήταν περιτυλίγματα από κρουασάν), με την ίδια ναρκωτική ουσία, συνολικού βάρους (298,2) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.