Στην τελική ευθεία το ΟΣΔΕ

…και οι παραγωγοί συνεχίζουν μαζικά να προσέρχονται στην Ένωση Αγρινίου.
ΟΣΔΕ-4Φυσικά, όχι τυχαία. Η παροχή υψηλού επιπέδου συνδυασμένων υπηρεσιών σε συνάρτηση με τις παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες μας υπέρ του αγρότη, όπως άλλωστε προβλέπεται απ’ το ιδρυτικό καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού, είναι τα βασικά εκείνα στοιχεία για τα οποία ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής εμπιστεύεται απόλυτα την Ένωση Αγρινίου για όλες του τις υποθέσεις, ασφαλώς και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Για μια ακόμη φορά, η σχεδόν καθολική αποδοχή των παραγωγών, μας υποχρεώνει να εντείνουμε την προσπάθεια και στο μέγιστο δυνατό βαθμό να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Φυσικά, ιδιαίτερα φέτος που η διαδικασία του ΟΣΔΕ «άνοιξε» και οι αγρότες έχουν πολλές διαφορετικές επιλογές, αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή το γεγονός ότι κατά χιλιάδες έσπευσαν (και εξακολουθούν να προσέρχονται με τον ίδιο ρυθμό) για να δηλώσουν, μαζί με το ΟΣΔΕ… και την άρρηκτη σχέση που χρόνια τώρα έχει οικοδομηθεί σε θεμέλια αξιοπιστίας και υπευθυνότητας.

Αυτό, άλλωστε, δεν δύναται να αμφισβητηθεί, αφού ακόμη και κατά τον επίσημο διήμερο έλεγχο που μόλις προχθές ολοκλήρωσε ειδικό κλιμάκιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, η αξιολόγηση υπήρξε θετικότατη. Η όλη συζήτηση, επομένως, για το αν γίνονται ή όχι έλεγχοι, δεν αφορά την Ένωση Αγρινίου, η οποία και υποδέχεται τακτικά ελεγκτικούς μηχανισμούς σε όλες τις υπηρεσίες της. Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα αν αυτοί οι έλεγχοι περιορίζονται μόνο στην Ένωση Αγρινίου και γιατί.

e-ea.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.