Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως…..

Ο καιρός πέρασε που ελπίζαμε ότι η κεντρική εξουσία θα λειτουργούσε σύμφωνα με την λαϊκή εντολή, είναι καιρός να ξεκινήσει αγώνας από το λαό και όχι από τις διεφθαρμένες κεντρικές εξουσίες. Ο λαός πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα ανατροπής αυτής κατάστασης συμμετέχοντας, αλλιώς  βαδίζουμε σταθερά προς την  διάλυσης της χώρας .
486122Αυτή η εχθρική και εθνοκτόνος κατάσταση  πρέπει έγκαιρα να ανατραπεί, πριν να μας πάει ολοκληρωτικά σε δρόμους χωρίς γυρισμό.
Αποτέλεσμα αυτής της παθητικής στάσεις την οποία κρατούμε σταθερά εδώ και 6 χρόνια περίπου (εξαιρώντας κάποιες στιγμές ξεσπάσματος που είχαμε σποραδικά) είναι πως τον λογαριασμό στο τέλος θα τον πληρώσουμε εμείς.Έξι χρόνια τώρα υποτίθεται ότι μας σώζουν υπερχρεώνοντας χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο την χώρα στα πλαίσια μια δημοσιονομικής προσαρμογής που ανάθεμα με αν κατάλαβα τι σημαίνει και για ποιο λόγο γίνεται !
Και δεν μας φτάνει αυτό καλούμαστε να πληρώσουμε για ακόμη μια φορά τα χρέη των τραπεζών οι οποίες…. άκουσον άκουσον παρουσίαζαν υπερκέρδη μέχρι το 2009, που πήγαν αυτά τα υπερκέρδη;;; Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που χρέη ιδιωτικών εταιριών (όπως είναι οι τράπεζες) φορτώθηκαν στον κρατικό προϋπολογισμό

Μέχρι το 2009 ήμασταν μια φυσιολογική χώρα, δανειζόμασταν με χαμηλά επιτόκια, ήμασταν εντός των αγορών, άλλα σαφώς τα οικονομικά του κράτους ήθελαν συμμάζεμα.
Να κυνηγηθεί η φοροδιαφυγή να καταπολεμηθεί η διαπλοκή να μπούνε στη φυλακή αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα κτλ. κτλ….
Αντί εμείς λοιπόν να κάνουμε όλα τα παραπάνω και να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη φέραμε τους Γερμανούς να βγάλουν και αυτοί χρήμα (όσο απέμεινε) εξαθλιώνοντας τον λαό μας που σε λίγο θα χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία !!!!……Δηλαδή θα είναι πλέον ξένος μέσα στην ίδια του την χώρα !

Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως , η μη συμμετοχή σας σε αυτά που συμβαίνουν στην χώρα  θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον των παιδιών σας . Το ξέρω ότι χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να το κάνετε, αν δεν τα έχετε……  κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά και τα εγγόνια σας ……… είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα ΒΡΕΙΤΕ!!!

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.