Ομιλία Κακλαμάνη στο Μεσολόγγι

Στα πλαίσια των οργανωτικών διαδικασιών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, για το ουσιαστικό άνοιγμα του Κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, η ΝΟ.Δ.Ε.  Αιτωλοακαρνανίας  πραγματοποίησε Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των Στελεχών της και Μελών του Κόμματος στο  Μεσολόγγι χθες το απόγευμα.

kaklamanis_mesologgi_onairnews

Στην εν λόγω εκδήλωση κεντρικός ομιλητής, ήταν ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην Υπουργός Υγείας και Δ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ.Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εδώ και χρόνια οι Αθηναίοι με τιμούν συνεχόμενα σε 10 εκλογικές αναμετρήσεις και με επιλέγουν για βουλευτή τους. Νοιώθω ότι η σημερινή είναι η πλέον αναξιόπιστη αλλά και επικίνδυνη κυβέρνηση που έχω ζήσει, τόσο ως βουλευτής όσο και ως ασχολούμενος με την πολιτική πολλά χρόνια τώρα», ανέφερε στη τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης στη σημερινή συνεδρίαση της ΝΟΣ της ΝΔ.
Ο κ. Κακλαμάνης, αν και δεν στήριξε την επιλογή Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ, όπως ο ίδιος ανέφερε, τόνισε ότι ο αρχηγός της ΝΔ αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ικανός να βγάλει τη χώρα και πάλι από την ανυποληψία και το τέλμα που βρίσκεται.

kaklamanis_mesologgi_onairnews1
Προέβλεψε επίσης ότι γρήγορα θα υπάρξει προσφυγή στις κάλπες, αφού και πάλι θα τεθούν ψευτοδιλήματα το φθινόπωρο από τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ψήφο των Ελλήνων.

kaklamanis_mesologgi_onairnews2
«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Όσο μένουν στην εξουσία φέρνουν την καταστροφή».
Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε επίσης στη διεύρυνση που πρέπει να γίνει και που θα είναι επιτυχής όταν ανοίγοντας η κάλπη μετρηθούν τα υπέρ ψηφοδέλτια.
«Τώρα τελευταία, ακούγονται κάποια ονόματα από ορισμένους στο πλαίσιο της λεγόμενης διεύρυνσης. Μην ακούτε φήμες που διαδίδονται κυρίως από τουςεχθρούς μας. Αυτοί που ακούγονται δεν μπόρεσαν να σώσουν το κόμμα τους, λέτε να τους θέλουμε για να μας σώσουν;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

kaklamanis_mesologgi_onairnews3«Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι ο επαναπατρισμός όσων έφυγαν από το κόμμα μας πικραμένοι από κάτι και μετά όλοι οι άλλοι».
Κλείνοντας την τοποθέτησή του καταχειροκροτούμενος, κάλεσε σε συστράτευση, πέρα από τις όποιες διαφορές υπάρχουν.
«Ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε, ούτε και οι διαφορετικές απόψεις, αρκεί να υπάρχει ένα δια ταύτα…».

kaklamanis_mesologgi_onairnews4

kaklamanis_mesologgi_onairnews5

Τα σχόλια είναι κλειστά.