Οι σημερινοί αγώνες

Nίκες για Σεντ Γκάλεν και Φιγκεϊρένσε.

betarades

Η έναρξη των πρωταθλημάτων της Ελβετίας και της Δανίας αλλά και η εισαγωγή στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πληθώρα νέων επιλογών (Σερβία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Σλοβενία κ.α.) αυξάνει τις στοιχηματικές επιλογές μας για σήμερα. Οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ να θυμίσουμε πως την εβδομάδα που έρχεται ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με στόχο την ανατροπή του 2-1 στην Κροατία. Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζονται και οι ευρωπαϊκές ομάδες με πολλά και ενδιαφέρονται φιλικά να δίνονται κάθε μέρα, αρκετά από τα οποία βρίσκονται και στο κουπόνι μας.

 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο πέρα από το στοίχημα μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, και για τις Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015-16.

 

Παίρνει το τρίποντο η Σεντ Γκάλεν

 

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το πρωτάθλημα της Ελβετίας και τον «Άσσο» της Σεντ Γκάλεν με αντίπαλο τη Λουγκάνο σε απόδοση 1.97. Παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε μια αξιοπρόσεκτη πορεία πέρυσι, στο φινάλε η Σεν Γκάλεν δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από την 6η θέση. Διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα, «πλήρωσε» τις έξι ήττες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και μοιραία έμεινε εκτός Ευρώπης. Φέτος θέλει να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην πεντάδα, θα επιχειρήσει να το πράξει ξανά υπό τις οδηγίες του Ζεφ Σεμπέν, ο οποίος συνεχίζει για πέμπτη σεζόν στον πάγκο της.

 

Σε μεταγραφικό επίπεδο, η Σεν Γκάλεν διατήρησε τον κορμό της και προσπάθησε να τον εμπλουτίσει με ποιότητα. Επένδυσε στο ταλέντο των Σάντρο Γκοτάλ (23 ετών, εξτρέμ, από Χάιντουκ Σπιλιτ) και Μάρτιν Άνγκα (21 ετών, δεξιός μπακ, από Μόναχο 1860), για τους οποίους δαπάνησε συνολικά 500.000 ευρώ. Ασήμαντες οι αποχωρήσεις, στα ίδια επίπεδα με πέρυσι αναμένονται οι γηπεδούχοι.

 

Με κάλυψη η Κορόνα Κιέλτσε

 

Περνάμε στην Πολωνία όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» Draw No Bet (DNB: Ισοπαλία Όχι Στοίχημα σημαίνει πως σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει «Χ» τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Κορόνα Κιέλτσε με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια σε απόδοση 2.03. Δύο αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φετινής Ekstraklasa. Η Κορόνα Κιέλτσε φιλοξενεί τη Γιαγκελόνια, ελπίζοντας ότι θα βάλει στην άκρη τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα. Οι γηπεδούχοι εξέταζαν ακόμα και το ενδεχόμενο της απόσυρσης από το πρωτάθλημα, όμως δόθηκε «αιμοδοτική ένεση» από το Δήμο της πόλης, προκειμένου να κλείσουν κάποιες από τις ανοικτές «τρύπες». Στο περσινό πρωτάθλημα η Κορόνα συμμετείχε στα πλέι άουτ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ειδικού πίνακα. Σαφής η αποδυνάμωση στο έμψυχο δυναμικό, αφού ήρθαν μόλις τέσσερις παίκτες και αποχώρησαν συνολικά δέκα.

 

Νίκη για Φιγκεϊρένσε κόντρα στην Κοριτίμπα

 

 

Μεταφερόμαστε στη Βραζιλία όπου από εκεί θα κρατήσουμε τον «Άσσο» της Φιγκεϊρένσε με αντίπαλο την Κοριτίμπα σε απόδοση 2.10. Να αντλήσει ψυχολογία από την πρόκριση επί της Μποταφόγκο στον 4ο γύρο του Κυπέλλου θέλει η Φιγκεϊρένσε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο ήττες, αφού το ατυχές 0-2 από την Τζόινβιλ έδωσε τη σκυτάλη στο βαρύ 3-0 στην έδρα της Σάντος. Έτσι, πήγαν στο… βρόντο τα τρίποντα επί των Γκοϊάς (3-1) και Φλαμένγκο (1-2) που συμπληρώνουν την τελευταία τετράδα αγώνων για τη Serie A. Στο 3-2-1 το σερί στα έξι τελευταία «εντός». Πιθανό θεωρείται το ντεμπούτο στο σημερινό ματς για τους νεοφερμένους Σουέλιτον (ΑΜ) και Ζοάο Βίτορ (ΜΕ). Παράλληλα, η ομάδα ελπίζει ότι το σημερινό λανσάρισμα της νέας φανέλας θα αποδειχθεί γούρικο.

 

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Σαν Μαρτίν

 

Από τη Α’ Αργεντινής θα πάμε με τον «Άσσο» της Σαν Μαρτιν ντε Σαν Χουάν κόντρα στην Ουρακάν σε απόδοση 2.21.Τέσσερις αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην αργεντίνικη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Σαν Μαρτίν ΣΧ φιλοξενεί την Ουρακάν, ελπίζοντας ότι θα βάλει τέλος στο… εκνευριστικό σερί των τεσσάρων ισοπαλιών και της μίας ήττας στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ταυτόχρονα, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Εστουντιάνες επέτεινε το αρνητικό κλίμα στην ομάδα. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί ότι οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 2 νίκες και 5 ισοπαλίες.

 

Προβάδισμα η Ρωσία στον τελικό

 

Κλείνοντας από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.50. Ιστορικής σημασίας παιχνίδι για τη Ρωσία, που μόλις στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικά Euro φτάνει στον τελικό. Ξεκίνησε με ήττα απ’ την Ολλανδία, ωστόσο απάντησε με νίκη επί της Ισπανίας και ισοπαλία με τη Γερμανία, για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση. Εκεί, έπαιξε με την Ελλάδα στον ημιτελικό και έκανε… πλάκα με το τελικό 4-0 να τα λέει όλα για το πώς εξελίχθηκε το ματς. Μόνο ως κομμάτι της Σοβιετικής Ένωσης έχει παίξει σε τελικό η Ρωσία, αυτό έγινε τελευταία φορά το 1990. Έκτοτε, έπαιξε μόλις μια φορά σε τελική φάση, το 2007. «Είμαστε βέβαιοι για τις ικανότητες μας και πάμε να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τη Ρωσία, οι παίκτες μου το ξέρουν. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το ματς σε σχέση με αυτό στη φάση των ομίλων», είπε ο κόουτς, Ντμίτρι Τσόμουκχα.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.