Οι σημερινές προτάσεις

Θέλει και μπορεί η Μπάρτσα, σπουδαίο ματς για ΠΑΟ.

euroleague

H Euroleague κυριαρχεί στις σημερινές μας προτάσεις. Τρεις συνολικά επιλογές προκύπτουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ανάμεσά τους και για το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το πολύ σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Όσο για το ποδοσφαιρικό κουπόνι, εκεί το ενδιαφέρον στρέφεται στη Β’ Ιταλίας. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr πέρα από τα προγνωστικά, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας καθώς και να ενημερώνεστε για τα στατιστικά στοιχήματος στην αντίστοιχη κατηγορία που θα βρείτε στην οριζόντια μπάρα.

Σούπερ ντέρμπι στη Βαρκελώνη

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -2.5 πόντων της «Μπάρτσα» σε απόδοση 1.90. Απόψε στη Βαρκελώνη κρίνεται η τελική κατάταξη του ομίλου όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον άλλο όμιλο είναι πολύ σημαντική η πρώτη θέση του γκρουπ Ε’ γιατί όποιος αναδειχθεί πρώτος θα αντιμετωπίσει την Εφές, τη Λαμποράλ ή την Αρμάνι (η Αρμάνι με ελάχιστες ελπίδες) και ο δεύτερος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τις τρεις προαναφερθείσες.

Η Ρεάλ θα αναδειχθεί πρώτη ακόμα και αν ηττηθεί με 24 πόντους διαφορά απόψε. Η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της γνωρίζοντας ότι ο στόχος του 24 είναι πολύ δύσκολος. Ανεξάρτητα όμως από βαθμολογικά δεδομένα ένα clasico πάντα είναι ιδιαίτερη περίπτωση και με τις τρεις ήδη νίκες της Ρεάλ στα προηγούμενα ματς η ανάγκη της Μπαρτσελόνα για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας είναι πολύ μεγάλη. Απόψε υποδέχεται μία Ρεάλ που δεν παίζει καλά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ήταν κάκιστη με Παναθηναϊκό και Μούρθια που ηττήθηκε και ήταν μέτρια με Μακάμπι και Εστουντιάντες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο των δύο νικών της ήταν απαράδεκτη. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν θέλει τη νίκη και είναι σε θέση να την πάρει. Επιλογή η Μπαρτσελόνα -2.5.

«Ειδικό» στοίχημα στο ΟΑΚΑ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου, στην οποία επιλογή αποτελεί να είναι το 2ο ημίχρονο αυτό με τους περισσότερους πόντους, στοίχημα το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.83. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει τη συνέχεια ή όχι των ομάδων στην επόμενη φάση της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία νίκη πάνω από την Άλμπα και την έχει νικήσει στο Βερολίνο με 59-65. Για να μην μπλέξει με σενάρια, πρέπει να κάνει το καθήκον του και να νικήσει απλά. Δεν χρειάζεται καν διαφορά.

Βέβαια η Άλμπα είναι εξαιρετική στο ΤΟΡ-16 και απόλυτα επικίνδυνη αφού παίζει την επιβίωσή της στην διοργάνωση. Επιλογή από τον αγώνα το ενδεχόμενο να έχει το δεύτερο ημίχρονο περισσότερους πόντους από το πρώτο. Στο πρώτο ματς μεταξύ τους αυτό συνέβη με 29-22 ημίχρονο και 59-65 τελικό. Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει 10/12 παιχνίδια με μεγαλύτερο δεύτερο ημίχρονο ενώ η Άλμπα έχει 7 και ένα παιχνίδι που είχε ίδιο αριθμό πόντων στα δύο ημίχρονα. Η κρισιμότητα του αγώνα ευνοεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού αν κάποια ομάδα βρεθεί να κυνηγάει θα χρειαστεί να βιαστεί για να ανατρέψει. Επιλογή λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο με περισσότερους πόντους έναντι του πρώτου.

Το θέλει περισσότερο η Νίζνι

Η τελευταία πρόταση από την Euroleague έρχεται από το παιχνίδι Νίζνι Νόβγκοροντ – Ουνικάχα Μάλαγα και είναι το χάντικαπ -4.5 πόντων της Νίζνι σε απόδοση 1.90. Το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» για τις Νίζνι και Μάλαγα πλησιάζει στο τέλος του. Στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου F βρίσκονται οι δύο ομάδες, με 3-9 η Νίζνι, με 2-10 η Μάλαγα, και απομένουν δύο αγωνιστικές για να αποδεσμευθούν. Η Μάλαγα ήταν απαράδεκτη τους τελευταίους τέσσερις μήνες όσον αφορά την Euroleague και δεν πάλεψε καν για πρόκριση.

Είναι προφανής η αφοσίωσή της στην ισπανική λίγκα εκεί που παραμένει στην κορυφή, μία νίκη πάνω από τη δεύτερη Ρεάλ. Στην προσπάθεια που κάνει για την ACB η Μάλαγα έχει μπροστά της έναν «Γολγοθά» με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα τα παιχνίδια που θα δώσει είναι εξαιρετικά δύσκολα. Θα αντιμετωπίσει τις Φουενλαμπράδα και Σεβίλλη που παλεύουν για την παραμονή στη λίγκα, θα παίξει με την πολύ βελτιωμένη Εστουντιάντες στη Μαδρίτη και η τετράδα κλείνει με τον αγώνα Ρεάλ – Μάλαγα. Αν λοιπόν απόψε δεν της πάει καλά το παιχνίδι τότε θα το παρατήσει κιόλας. Η Νίζνι θέλει περισσότερο τη νίκη και μπορεί να την κάνει. Άλλωστε και το ματς στη Μάλαγα ήταν ισορροπημένο. Επιλογή λοιπόν η Νίζνι -4.5.

Με τα γκολ στο Τραπάνι

Κλείνουμε με ποδόσφαιρο, Β’ Ιταλίας και τον αγώνα Τραπάνι – Φροζινόνε, στον οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Μόλις μία νίκη μετράει η Τραπάνι στις 13 τελευταίες αγωνιστικές, αυτή με αντίπαλο την Τερνάνα (4-2 εντός έδρας). Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Κόσμι σημείωσε έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, παραμένοντας, βέβαια, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ παραμονής στην κατηγορία. Έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς το ντέρμπι με τη Λατίνα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (29/3) αναβλήθηκε μετά από απόφαση των τοπικών αρχών της περιοχής, ταξιδεύει στο Τραπάνι η Φροζινόνε για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τη διατηρήσουν στο «κόλπο» της απευθείας ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας.

Μετά την ήττα από τη Μόντενα (1-0 εκτός έδρας) και το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Βίρτους Εντέλα (3-3 εντός έδρας) το συγκρότημα του Στελόνε επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Βαρέζε (4-1 εκτός έδρας). Να σημειωθεί ότι Over 2.5 ήταν τα οχτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Φροζινόνε για το πρωτάθλημα της, ενώ το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Τραπάνι με αντίπαλο τη Φροζινόνε σε όλες τις διοργανώσεις! Περιμένουμε, λοιπόν, και σήμερα ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.