Μεσολόγγι: Σύσκεψη για τις Εορτές Εξόδου

 Με την συμμετοχή εκπροσώπων των Σωμάτων ασφαλείας, της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Αντιδημάρχων, φορέων καθώς και υπαλλήλων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου.

syskepsi1Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και ο συντονισμός για τις Εορτές Εξόδου, ειδικότερα δε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου, όπου όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, στο Μεσολόγγι θα βρίσκονται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατά το τελευταίο διήμερο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής Υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης, βουλευτές, Πρέσβεις και εκπ/ποι Πρεσβειών (μέχρι στιγμής οκτώ κρατών) Ευρωβουλευτές καθώς επίσης   εκπρόσωποι κορυφαίων αυτοδιοικητικών φορέων  της χώρας.

Τιμώμενη χώρα για φέτος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα συμμετέχει αναλαμβάνοντας την διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο των Εορτών, αφιερωμένη στα 191 χρόνια από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα.

syskepsi2

Ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Από το Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, ανακοινώνεται ότι οι πλήρεις φάκελοι με τα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση (γεωτρήσεων κ.λ.π.), θα παραλαμβάνονται καθημερινά, έως 13.30 μ.μ.

Επίσης γίνεται γνωστό προς τους ενδιαφερομένους και τα Μελετητικά γραφεία, ότι ελλιπείς φάκελοι δεν θα παραλαμβάνονται. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των φακέλων, είναι η 30η Απριλίου 2015.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.