Συνεργεία ξεκίνησαν σήμερα εργασίες αναδιάπλασης σε ένα σημείο(πρώην παιδική χαρά) που έχρηζε ανάγκης.
Πρόκειται για κεντρικό σημείο στην περιοχή της Κάτω Βασιλικής, η επισκεψιμότητα της οποίας αυξάνεται κατακόρυφα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παγκάκια είχαν καταστραφεί μερικώς, τμήματα κολόνων με ρεύμα είχαν μερικώς αποκολληθεί με τα καλώδια να εξέχουν και η βλάστηση από τα χορτάρια είχε αυξηθεί ιδιαίτερα.
Το συγκεκριμένο σημείο πρόκειται σταδιακά να λάβει μια άλλη όψη καθώς, όπως αναφέρθηκε, συνεργεία έχουν αναλάβει την διαμόρφωση του χώρου . Πρόκειται για εργασίες που τις ανέμεναν εναγωνίως τόσο οι εκεί κάτοικοι της περιοχής όσο και όσοι την επισκέπτονται για να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. Άλλωστε δεν ήταν και λίγα τα παράπονα που έχουμε δεχθεί από τους κατοίκους και τους επισκέπτες, για την παραμέληση της περιοχής από τους αρμοδίους.
Ας μην ξεχνάμε πως η προσέλευση παιδιών λόγο της καταλληλότητας της θάλασσας και της ομορφιάς της περιοχής είναι μεγάλη και γι αυτό ένας λόγος παραπάνω η ασφάλεια στην συγκεκριμένη παραλία να πρέπει θα είναι μεγαλύτερη, μόνιμη και σίγουρη.
Δείτε πια ήταν η κατάσταση μέχρι χθες.



























