Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Αλληλεγγύης για την απασχόληση των μεταναστών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες» προσκαλεί στην Απολογιστική ημερίδα της πράξης «Δράσεις κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων Δήμων Αγρινίου, Θέρμου και Ξηρομέρου, περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας».
Η ημερίδα γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης 5 «Διοργάνωση Ημερίδων» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου & Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο με θέμα :
“Απολογισμός της πράξης”.
«Δράσεις κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων Δήμων Αγρινίου, Θέρμου και Ξηρομέρου, περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας»
Καινοτόμα σχέδια μείωσης της ανεργίας, ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης
Στόχος να παρουσιαστεί το σχέδιο δράσης, τα αποτελέσματα του και τα οφέλη που αποκόμισαν οι ωφελούμενοι και οι τοπικές επιχειρήσεις από την υλοποίηση των δράσεων της πράξης.
Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, στο Αγρίνιο)
18:30 – 19:00 Προσέλευση
19:00 – 19:15 Χαιρετισμοί
κ. Μπόκας Κωνσταντίνος
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
19:15 – 20:15 Ομιλίες
κ. Κωστικόγλου Σωκράτης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
Ο Ρόλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην καταπολέμηση της ανεργίας και στην στήριξη της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας .
κ. Ηλιόπουλος Βασίλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «SolNet PID». Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης και των στόχων του.
κ. Ταραμάς Γιώργος, Εκπρόσωπος του συντονιστή Εταίρου του έργου – EUROTEAM A.E.
Απολογισμός ενεργειών της πράξης «Δράσεις κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων Δήμων Αγρινίου, Θέρμου και Ξηρομέρου, περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας».
Ερωτήσεις – Συζήτηση με το κοινό.






