Αρκετές ήταν οι χθεσινές συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, συλλήψεις που αφορούσαν σε ναρκωτικά, παράνομη παραμονή στη χώρα, τελωνειακό κώδικα και μη νόμιμες οικοδομικές εργασίες.
Αρχικά, στην Κατούνα συνελήφθη 79χρονος ημεδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα, σε κατ΄οίκον νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, βρέθηκε να κατέχει μια νάιλον σακούλα η οποία περιείχε επεξεργασμένο καπνό 1.600 γραμμαρίων.
Στο Θέρμο, στη συνέχεια, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 67 και 38 ετών οι οποίοι εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή. Ο πρώτος ήταν ο εντολέας και ο δεύτερος ο εργάτης.
Ακόμη, στην Αμφιλοχία συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Τέλος, στο Αγρίνιο συνελήφθη νεαρός ημεδαπός ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και με αποξυσμένο αριθμό πλαισίου. Εκτός αυτών, βρέθηκε να κατέχει 0.5 γραμμάρια αποξηραμένη ακατέργαστη ινδική κάνναβη.









