Αντίρριο: Προσαγωγή 66 χρονου για απειλή κατά μαθητών

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 10 Νοεμβρίου, όταν σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών του γυμνασίου Αντιρρίου συνελήφθη 66χρονος για απειλή σε βάρος των μαθητών.

Χωρίς τίτλοΣύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr, ομάδα παιδιών βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου Αντιρρίου και έριχναν κροτίδες κάνοντας θόρυβο. Να σημειωθεί ότι το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη.

Με τα όσα μαρτυρούν γονείς και παιδιά, ο 66χρονος, που κρατούσε παραπόδας κυνηγετικό όπλο, τους απείλησε ότι αν συνέχιζαν τη φασαρία θα πυροβολούσε. Μετά απ’αυτό, κλήθηκε περιπολικό της αστυνομίας, άνδρες της οποίας προσήγαγαν τον 66χρονο στο τμήμα αρνούμενος ο ίδιος τις μαρτυρίες αυτές.

Όπως ήταν φυσικό σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία της υπόθεσης, ενώ ο κ.εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 66χρονος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.