“Αλίμονο στους νέους”

Η θεατρική ομάδα Πάτρας “Ελεύθερο Θέατρο-Τέχνες” παρουσιάζει στο Παπαστράτειο Μέγαρο την Δευτέρα 27/06/2016 και ώρα 20:00 το γνωστό έργο του Αλ. Σακελλάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου “Αλίμονο στους Νέους”, σε σκηνοθεσία Μίλτου Σπυρόπουλου.

ΑΦΙΣΑ
Λίγα λόγια για το έργο:
Το «Αλίμονο στους νέους» η γνωστή θεατρική κωμωδία που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία με τους Δημήτρη Χόρν, Σπύρο Μουσούρη και Μάρω Κοντού στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βασίζεται σε μια ελεύθερη διασκευή του γνωστού μύθου του Φάουστ. Από τη μια η επιθυμία να ξαναγίνεις νέος και από την άλλη η σύγκρουση ενός πλουσίου γέρου με ένα νέο αλλά φτωχό, για τον έρωτα μιας νεαρής κοπέλας συνθέτουν αυτή τη λαϊκή κωμωδία μέσα από μια σειρά καθημερινών λαϊκών καταστάσεων. Η παράσταση φιλοδοξεί εκτός από τα αυτονόητα μηνύματα να ανασύρει από το θυμικό των θεατών τα αρώματα, χρώματα, συναισθήματα που προκαλούσαν οι εικόνες της παλιάς Αθήνας την δεκαετία του ’60.

Παίζουν:
– Μιχάλης Σμυρλής (Αντρέας)
– Κώστας Ηλιόπουλος (Αγησίλαος)
– Έρση Χαλιανδρού (Ρίτα)
– Κώστας Γεωργόπουλος (Μανώλης)
– Ρένα Πάλμου (Ελένη)
– Σάκης Κλήρης (Μεφιστοφελής)
– Τόνια Τσάκωνα (Μαρίκα)
– Γιάννης Κοψίνης (Γιατρός)
– Χρήστος Κουστουμπάρδης (βοηθητικοί ρόλοι)

Σκηνοθεσία: Μίλτος Σπυρόπουλος
Κουστούμια: Θεοδώρα Τσούλου

Φιλική συμμετοχή – τραγούδι:
Μίμης Αγγελόπουλος

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Όλα τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ.
Μέσα από το πρόγραμμα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΣΚΗΝΗΣ» η Ένωση Κοινωνικών Φορέων Πυλώνες Αλληλεγγύης – Solidarity Pylons «επιχειρεί (από το 2010) να ενώσει τις δυνάμεις πολιτών που είναι ενεργοί στο κοινωνικό πεδίο, με άλλους που δραστηριοποιούνται στο καλλιτεχνικό. Οι συνέργειες αυτές τελεσφορούν μέσα από θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.
Η υλοποίηση του προγράμματος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΣΚΗΝΗΣ» υποστηρίζεται από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Τηλ. επικοινωνίας:
ΕΛΕΠΑΠ: 26410-26400
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ: 26410-59517

Τα σχόλια είναι κλειστά.