Νέο βίντεο-σοκ από την κατάληψη της Αθήνας: «Ζήτω το Πακιστάν» φωνάζουν εν εξάλλω αλλοδαποί και «αλληλέγγυες»

Νέα βίντεο από το «κορωνοπάρτι» των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Τα βίντεο που δημοσιεύονται διαρκώς στο διαδίκτυο και δείχνουν τους Πακιστανούς να έχουν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας προκαλούν σοκ στους Έλληνες που την ίδια ώρα ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και ταυτόχρονα εκθέτουν την κυβέρνηση και την ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η μάζωξη διήρκησε μόνο μισή ώρα.

Στα τελευταία βίντεο παρατηρούμε Πακιστανούς, μαζί με 3-4 «αλληλέγγυες» να φωνάζουν «ζήτω το Πακιστάν» στο Μοναστηράκι και κρατούν μια μεγάλη σημαία του Πακιστάν.

Αυτοί είναι οι «συμπολίτες μας» κατά τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Σταύρο Μπαλάσκα, οι οποίοι είχαν «λάθος ενημέρωση» και αμέσως έφυγαν μόλις εμφανίστηκε η αστυνομία…

Βεβαίως εκτός από το «ζήτω το Πακιστάν» στο κέντρο της Αθήνας ακούστηκαν και άλλα συνθήματα, καθώς είδαμε τους αλλοδαπούς να «τρολάρουν» και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτό που παρατηρούμε στα βίντεο είναι ότι όλοι οι Πακιστανοί έχουν ολοκαίνουργια iPhone στα χέρια τους… Άραγε που τα βρήκαν;

 

pronews.gr

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: