4 συμβουλές για ένα χειμερινό road trip με τις κολλητές

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι είναι η μόνη εποχή κατά την οποία μπορούμε να κάνουμε road trips; Λατρεύουμε τα ταξίδια με αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αν με τη σειρά σου σκοπεύεις να κάνεις ένα road trip με τις κολλητές σου φέτος το χειμώνα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα σε ό,τι αφορά τα ταξίδια. Αλλά πιστεύουμε ότι τα παρακάτω θα σε διευκολύνουν αρκετά και για το χειμερινό σου ταξίδι.

  1. Ενημέρωσε την οικογένειά σου για το ταξίδι

Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την ασφάλεια τη δική σου και της παρέας σου. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσεις την οικογένειά σου για το ταξίδι σου. Ενημέρωσε τους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με τον προορισμό, αλλά και για τις στάσεις που θα κάνετε ενδιάμεσα, αν έχεις μια εικόνα για το ποιες θα είναι (θα ήταν καλό να γνωρίζεις από πριν τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε, όπως και να έχει).

  1. Πακετάρισε τα σωστά ρούχα

Είναι σημαντικό να πάρεις μαζί σου ρούχα τα οποία θα σε βοηθήσουν να είσαι ζεστή και ταυτόχρονα στιλάτη. Πακετάρισε ζακέτες γυναικείες πλεκτές, πουλόβερ, τα αγαπημένα σου τζιν, τις μπότες σου και γενικότερα όσα ζεστά ρούχα χρειάζεσαι, αλλά μην το παρακάνεις και απόφυγε ρούχα όπως τα μοντέρνα φορέματα ή οι φούστες. Είναι καλύτερο να κάνεις ένα mix and match με λιγότερα και ουδέτερα ρούχα που συνδυάζονται εύκολα, προκειμένου να υπάρχει χώρος και για τα ρούχα των κολλητών σου στο αυτοκίνητο.

Extra tip: Όσο θα οδηγείς είναι σημαντικό να μην φοράς τα πιο χοντρά ρούχα που διαθέτεις. Οι ζεστές ζακέτες είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα χοντρά μπουφάν, καθώς επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, κάτι που δεν θα σε περιορίσει στην οδήγηση.

  1. Προετοίμασε τα απαραίτητα

Θα πρέπει να προετοιμάσεις όλα τα απαραίτητα, με τη βοήθεια και των φίλων σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφασίσετε μαζί ποιο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσετε και να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους ή σέρβις, αν είναι απαραίτητο. Εκτός αυτού, είναι σημαντικό να το εξοπλίσετε κατάλληλα για το χιόνι, τοποθετώντας αλυσίδες στις ρόδες και ό,τι άλλο χρειάζεται. Φυσικά, είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας κουβέρτες, κουτί πρώτων βοηθειών, σνακ κ.ο.κ.

  1. Σκέψου διασκεδαστικά πράγματα για να περάσετε την ώρα σας στο αυτοκίνητο

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να περάσεις υπέροχα με τις κολλητές σου. Και επειδή θα περνάτε αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο (και όπως και να έχει θα κινείστε πιο αργά αν ταξιδέψετε κάπου με πολύ χιόνι) είναι σημαντικό να έχεις σκεφτεί διασκεδαστικά πράγματα για να κάνετε. Μπορείτε να παίξετε κάποιο παιχνίδι, να πάρετε μαζί σας ένα επιτραπέζιο, να φτιάξετε μαζί ένα playlist με την αγαπημένη σας μουσική κ.τ.λ.

 

 

Please follow and like us: