4η θεατρική παράσταση “Θεάτρου όψεις”

Η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» διοργανώνεται και υλοποιείται τα τελευταία τρια χρόνια από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο «Το Αιτωλικό» και τη Θεατρική του Ομάδα, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο πολιτισμού στα δρώμενα της του Αιτωλικού – ένα θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο – την πιο αγνή ίσως μορφή ένδειξης αγάπης για το θέατρο.
Θεατρου οψεις 2015 αφίσαΗ Θεατρική αυτή Συνάντηση, η οποία δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ, αλλά έχει το χαρακτήρα της γιορτής, έχει βασικό της σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο με το θέατρο, να  συμβάλλει στη θεατρική παιδεία,να προβάλλει το Αιτωλικό και την ευρύτερη περιοχή και να ενισχύσει γενικότερα τους πολιτιστικούς δεσμούς της πόλης μας με φορείς και ανθρώπους που ασχολούνται με τον πολιτισμό και ειδικότερα με το Ερασιτεχνικό Θέατρο.Με μεγάλη μας χαρά φέτος θα φιλοξενήσουμε στη σκηνή του “Θεάτρου Όψεις”, πέντε θεατρικές ομάδες, εντός και εκτός Νομού, οι οποίες μαζί με τη Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού/Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, θα αποτελέσουν τις φετινές συμμετοχές στο “Θεάτρου Όψεις”

Παράλληλα, στα πλαίσια του θεσμού, έχουν τιμηθεί έως τώρα άνθρωποι του θεάτρου και της τέχνης,  όπως οι ηθοποιοί Γιάννης Βογιατζής, Χρήστος Καλαβρούζος, καθώς και η δημοσιογράφος, συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Ροζίτα Σώκου.

Φέτος στην Τελετή Λήξης (29 Ιουλίου) θα παρευρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο o ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας  Γιάννης Καλατζόπουλος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του “Θεάτρου Όψεις” στον παρακάτω Σύνδεσμο:
http://theatropsis.weebly.com/
Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.